Na- en bijscholing

Voor professionals van het AC staat 'blijven leren, blijven ontwikkelen' hoog in het vaandel. Beroepsverenigingen zorgen voor het gewenste nascholingsaanbod, maar als de AC-medewerker iets specifieks zoekt, maatwerk nodig heeft, kan hij of zij terecht bij FENAC Opleidingen. 

Het actuele aanbod van na- en bijscholing is te vinden in de FENAC Opleidingsagenda. Door de gewenste cursus te selecteren, vind je ook de link waarmee je je kunt aanmelden. Lees voor aanmelding de Algemene Voorwaarden.

Vanuit de gedachte dat wij met elkaar beschikken over bijzondere expertise, zet de FENAC collega's uit de AC's in als ontwikkelaars en docenten voor specifieke na- en bijscholing, workshops over 'best practices binnen het AC' of masterclasses.

AC-medewerkers vragen vaak om maatwerk, nascholing die niet zomaar voorhanden is binnen het aanbod van hun eigen beroepsvereniging. Meestal vragen onze AC-medewerkers om meer aandacht voor diagnostiek en advisering en minder nadruk op behandeling. En daar zet de FENAC zich voor in: we ontwikkelen een geheel op de vraag toegesneden nieuwe cursus of kopen er een in maar dan wel met de juiste aanpassingen - altijd maatwerk dus.