Opleiding tot Audiologie-Assistent

De FENAC organiseert ieder kalenderjaar de eenjarige basisopleiding tot audiologie-assistent. Lesdagen zijn altijd op vrijdag in het kantoor van Bureau AudCom aan de Christiaan Krammlaan 2 in Utrecht. Er zijn enkele praktijkdagen gedurende het jaar die elders worden gegeven, maar altijd op de vrijdag. Van mei tot november loopt de cursist een stage van 50 dagen (400 uur) op een door de FENAC erkend Audiologisch Centrum. Voor de zomerstop (6 weken) zal rekening gehouden worden met de schoolvakantieperiode van regio Noord.

 

Opleidingsjaar 2022:

     Eerste bijeenkomst 7 januari 2022

       Klik hier voor Studiegids, Aanmeldformulier en Algemene Voorwaarden.

Inschrijven is mogelijk tot uiterlijk maandag 1 november. De opleiding gaat door bij een minimum aantal aanmeldingen van 10 cursisten - uiterlijk 16 november wordt bekend gemaakt of de opleiding doorgaat. Voor contact of nadere informatie kunt u bellen of mailen naar Ilja Veenman: i.veenman@audcom.nl, 030-2769902.

Op vrijdag 7 januari begint de opleiding met een introductie- en kennismakingsdag in Eindhoven. Vanaf 14 januari is het elke vrijdag lesdag in Utrecht.

De kosten voor de opleiding bedragen €3.750,=. Er wordt geen BTW geheven. Daarnaast betaalt u voor benodigde materialen ca. €50,=.