Opleiding tot Audiologie Assistent

 

Opleiding tot Audiologie assistent, start in september 2023

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

De FENAC organiseert ieder kalenderjaar de éénjarige basisopleiding tot Audiologie Assistent.

Lesdagen vinden plaats op vrijdagen bij de FENAC in Utrecht. Er zijn enkele praktijkdagen gedurende het jaar die elders worden gegeven, maar altijd op de vrijdag. Van januari tot juni loopt de cursist een stage van 50 dagen (400 uur) op een door de FENAC erkend Audiologisch Centrum. Voor de zomerstop (6 weken) zal rekening gehouden worden met de schoolvakantieperiode van regio Noord.

Wij adviseren iedereen die belangstelling heeft voor deze opleiding om voorafgaand aan de inschrijving een meeloopdag te organiseren op een Audiologisch Centrum in je regio (contactgegevens vind je op https://www.fenac.nl/fenac/locaties). Op deze manier krijg je een goed beeld van wat het werk van een Audiologie Assistent inhoudt.

 

Opleidingsjaar 2023

Introductiedag: 8 september 2023

Klik hier voor Studiegids,  Aanmeldformulier en  Algemene Voorwaarden.

Inschrijven is nog mogelijk tot uiterlijk 16 augustus 2023. De opleiding start definitief op 8 september as. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar. Entreegesprekken hebben plaatsgevonden op vrijdag 30 juni. Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met Team Opleidingen 030-2769902 of mailen naar opleidingen@fenac.nl.

Op vrijdag 8 september begint de opleiding met een introductie- en kennismakingsdag in Eindhoven. Vanaf vrijdag 15 september is het elke vrijdag lesdag in Utrecht, Burgemeester Verderlaan 15 F.

De kosten voor de opleiding bedragen € 3.750,=. Er wordt geen BTW geheven. Daarnaast betaalt u voor benodigde materialen ca. € 50,=.