Logo-akoepedist ACHN Alkmaar
Geopend sinds:
vrijdag 12 mei 2023
Sluitingsdatum:
vrijdag 16 juni 2023
 
Externe link:
extern
 

Logo-akoepedist 24-36 uur, 24 uur met uitzicht op vast dienstverband, eventueel aangevuld met 4-12 uur tijdelijk in verband met vervanging (vacature A) en

Logo-akoepedist 24-36 uur, tijdelijk in verband met zwangerschapsvervanging (vacature B)

Word jij enthousiast van het deelgebied gehoor binnen de logopedie, dan is deze vacature zeker iets voor jou! Als logo-akoepedist bij het Audiologisch Centrum Holland Noord (ACHN) in Alkmaar kun je écht iets betekenen voor kinderen met gehoorproblemen. Maak jij het verschil? Bekijk dan de vacature.

Wat ga je doen? Als logo-akoepedist werk je in het kindergehoorteam. Je doet audiometrisch onderzoek bij kinderen in de leeftijd van 0 tot 18 jaar en bij volwassenen met een verstandelijke beperking. Je verwerkt de gegevens in een diagnostisch verslag en geeft informatie en advies aan ouders, begeleiders, verwijzers, externe behandelaars en andere betrokkenen. Verder controleer je hoortoestellen en overige hoorhulpmiddelen en pas je deze aan. Mogelijk neem je ook logopedische onderzoeken af bij een kind met gehoorverlies. Als logo-akoepedist heb je een goed gevulde en gevarieerde agenda. Je ontvangt kinderen en hun ouders (en volwassenen met een verstandelijke beperking en hun begeleiding) met gehoor- en/of spraak-taalproblemen. Bij cliënten die voor het eerst bij het ACHN komen doe je een gehooronderzoek, door onder andere (spel)audiometrie of VRA. Tijdens het onderzoek vraag je de spraaktaalontwikkeling en communicatie uit, kijk je met je logopedische blik naar het kind en signaleer je wat verder nodig is. Na afloop van de onderzoeken geef je advies voor vervolgbehandeling, zoals verwijzing naar de KNO-arts, informatie en advies of een proef met hoortoestellen. Daarnaast ontvang je cliënten voor een hoortoestelcontrole of -aanpassing. Vaak loop je voor overleg even naar de klinisch-fysicus/audioloog. Tussendoor of aan het eind van de middag, als de onderzoeken voorbij zijn, werk je je aantekeningen verder uit, rond je de verslagen af voor de verwijzer en doe je nog een paar telefoontjes. Verder neem je wekelijks deel aan het teamoverleg en werk je mee aan projecten en beleid om de zorg beter te maken. Er is daarnaast voldoende ruimte voor scholing.

Het team Je werkt in een professioneel, doelgericht team met veel kennis en expertise. Het kindergehoorteam bestaat naast jou uit logo-akoepedisten, een audiologist, een orthopedagoog, maatschappelijk werkers en klinisch-fysici/audiologen. Plezier in het werk zie je bij alle medewerkers terug. NSDSK is dan ook niet voor niets in 2022 opnieuw uitgeroepen tot Beste Werkgever. Daar zijn we enorm trots op!

Wat maakt deze baan uniek? Je hebt nauw contact met kinderen en hun ouders en met volwassenen met een verstandelijke beperking en begeleidt ze in het traject van onderzoek, diagnostiek en advies. Hierdoor kun je het verschil maken in de zorg voor deze cliënten. Naast het sociale aspect vraagt de functie ook technisch inzicht en interesse, vanwege de hoortoestelaanpassingen en audiometrie. Deze combinatie maakt de functie interessant en afwisselend. Je werkt in een multidisciplinair team en biedt samen met je team de cliënt de optimale audiologische zorg.

Wat bieden wij?

• een salaris tussen de € 3115 en 4391 bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur (salarisschaal 55, conform cao-ziekenhuizen);

• een functie voor 24-36 u per week, in ieder geval de maandag als werkdag in verband met het multidisciplinaire overleg dat op deze dag plaatsvindt;

• bij de functie van 24-36 uur (A) een jaarcontract van 24 uur met zicht op een vaste aanstelling, eventueel aangevuld met 4-12 uur tijdelijk voor een jaar;

• bij de functie van 24-36 uur (B) een tijdelijke aanstelling van juli 2023 t/m december 2023;

• genoeg vakantiedagen om vier weken vrij te nemen én een Persoonlijk Levensfase Budget (PLB), voor aanvullend een ruime week vrij;

• 8,33 % vakantietoeslag;

• een 13de maand;

• pensioenregeling bij Zorg en Welzijn;

• de mogelijkheid om deel te nemen aan een collectieve ziektekostenverzekering;

• vergoeding van de reiskosten conform cao-ziekenhuizen;

• volop gelegenheid om je persoonlijk te ontwikkelen en verder te groeien in deze functie. Zo organiseren wij onder andere twee keer per jaar een masterclass en stimuleren wij je om vakinhoudelijke cursussen te volgen en symposia bij te wonen;

• gedurende het jaar organiseren wij verschillende sociale activiteiten, zoals een eindejaarsborrel of een personeelsfeest.

Wat breng je mee? Je werkt samen met collega’s, kinderen en hun ouders, volwassenen met een verstandelijke beperking en hun begeleiders, verwijzers en andere betrokkenen. Dat je geduldig en flexibel bent, goed kunt luisteren en goed kunt samenwerken vinden wij daarbij erg belangrijk. Verder zien wij graag dat je ervaring hebt met het geven van advies. Je staat open voor feedback en durft ook zelf feedback te geven en te vragen: dit komt de behandeling van de cliënt en jouw ontwikkeling ten goede.

Verder vragen wij:

• hbo-opleiding Logopedie, met bij voorkeur een minor in de audiologie;

• diagnostische ervaring bij (zeer) jonge kinderen op audiologisch en logopedisch gebied;

• kennis van en ervaring met slechthorendheid.

Meer informatie of direct solliciteren? Wil jij kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking met gehoorproblemen helpen? Solliciteer dan op de functie van logo-akoepedist door op de sollicitatiebutton te klikken. Geef in je brief duidelijk aan op welke vacature (A of B) je reageert. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met Constance van der Laan, teamleider/logo-akoepedist, via 072 5141050 of stuur een e-mail naar cvanderlaan@nsdsk.nl. Heb je een beperking en hulp nodig bij je sollicitatie, dan kunnen wij je ondersteunen. Stuur in dat geval een e-mail naar de afdeling HR via hrm@nsdsk.nl. Een van onze collega’s neemt binnen een aantal werkdagen contact met je op.

Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de procedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Wie zijn wij? De NSDSK (Nederlandse Stichting voor het Dove en Slechthorende Kind) biedt specialistische zorg in de regio Noordwest Nederland aan mensen met klachten op het gebied van gehoor of spraak en taal: op maat en dicht bij huis. Landelijk staan we bekend om onze zorg voor jonge kinderen van 0 tot 4 jaar. Het Audiologisch Centrum Holland Noord (ACHN) is een afdeling van de NSDSK en helpt iedereen, van jong tot oud, die gehoorklachten heeft of problemen met spraak en taal. Het ACHN is er voor onderzoek en advies, en zoekt samen met de cliënt naar de best mogelijke oplossing. Onze lijnen zijn kort en onze deuren staan open. Er is bij ons veel ruimte voor initiatief en we zijn altijd op zoek naar hoe het nog beter kan. Wil je meer weten over werken bij de NSDSK? Kijk dan verder op werkenbij.nsdsk.nl.

NSDSK Audiologisch Centrum Holland Noord (ACHN)
Adres
De Vliegerstraat 1a
1816 KD Alkmaar
Telefoon072 514 10 50
Websitensdsk.nl