2x Klinisch Fysicus Audioloog
Geopend sinds:
vrijdag 14 juli 2017
Sluitingsdatum:
zaterdag 14 oktober 2017
 

Auris Audiologische Centra

Ben jij een ambitieuze Klinisch Fysicus Audioloog die écht een bijdrage wil leveren aan de kwaliteit van audiologische zorg in Rotterdam-Rijnmond of Zeeland en Brabant en daarmee aan de hele keten van Auris (diagnostiek, behandeling, ambulante dienstverlening en (voortgezet) speciaal onderwijs)? Auris biedt je deze kans!

De Auris Audiologische Centra in Bergen op Zoom/Goes en Rotterdam zijn per direct op zoek naar

2 Klinisch Fysicus Audiologen

voor 24-28 uur per week voor de locatie Rotterdam
voor 32-36 uur per week voor de locaties Bergen op Zoom en Goes

De vacature in Rotterdam betreft een uitbreiding naast onze huidige Klinisch Fysicus Audioloog Bas Franck. Je bent gezamenlijk inhoudelijk verantwoordelijk voor de audiologische zorg in ons nieuwe state of the art audiologisch centrum.
De vacature in Bergen op Zoom en Goes betreft een opvolging van de Klinisch Fysicus Audioloog die met pensioen gaat. Je krijgt de kans om zelfstandig, maar vanzelfsprekend in afstemming met het audiologisch centrum Rotterdam, de audiologische zorg van twee locaties inhoudelijk aan te sturen en door te ontwikkelen.
Bij beide functies wordt er intensief samengewerkt met het Gehoor-, Spraak- en Taalcentrum van het Erasmus MC, onder andere door een gezamenlijk audiologen overleg en CI-team.

De werkzaamheden bestaan uit

 • het dragen van de inhoudelijke eindverantwoordelijkheid voor de audiologische zorg binnen het audiologisch centrum
 • het initiëren, uitvoeren en interpreteren van audiologisch onderzoek, het stellen van de audiologische diagnose en het voorschrijven van gehoor- en hulpmiddelen, het begeleiden van de cliënt en het in multidisciplinair verband opstellen van adviezen in het kader van de vervolgbehandeling
 • signaleren, initiëren en implementeren van ontwikkelingen en verbeteringen op het gebied van audiologie

Wij bieden

 • een ambitieuze werkplek waar écht ruimte is voor innovatie en ontwikkeling
 • een werkomgeving met plezierige deskundige collega’s gericht op samenwerking
 • professionele verantwoordelijkheid binnen de kaders die Auris biedt

Wij verwachten

 • een bij NVKF geregistreerd klinisch fysicus audioloog met een afgeronde (of bijna afgeronde) academische opleiding tot klinisch fysicus audioloog
 • goede communicatieve en contactuele vaardigheden
 • in staat zowel zelfstandig als in multidisciplinair teamverband te werken
 • bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag Arbeidsvoorwaarden
 • volgens de CAO gehandicaptenzorg, inschaling in FWG 3.0, schaal 70
 • pensioenregeling van Zorg en Welzijn

Meer informatie?
Voor meer informatie over de vacature in Rotterdam kun je contact opnemen met Marco van Es, regiodirecteur, via e-mailadres m.v.es@auris.nl en/ of telefoonnummer 06-19352022.
Voor meer informatie over de vacature voor de locaties Bergen op Zoom en Goes kun je contact opnemen met Willian Heesters, regiodirecteur, via emailadres w.heesters@auris.nl en/ of telefoonnummer 06-30839316.

Solliciteren
Je sollicitatiebrief met CV voor de locatie Rotterdam kun je per e-mail sturen naar Marco van Es, m.v.es@auris.nl, onder vermelding van “vacature audioloog Rotterdam”. Je sollicitatiebrief met CV voor de locaties Bergen op Zoom en Goes kun je per email sturen naar Willian Heesters, w.heesters@auris.nl, onder vermelding van “vacature audioloog Bergen op Zoom en Goes”.

Meer over de werkgever
Het Auris Audiologisch Centrum (AC) voor gehoor, spraak en taal is onderdeel van de Koninklijke Auris Groep, de professionele partner van mensen die ondersteuning nodig hebben bij horen, spreken of taal. De kernactiviteiten zijn voorlichting, preventie, diagnostiek, begeleiding, behandeling en scholing. Auris bestaat uit scholen voor (voortgezet) speciaal onderwijs, audiologische centra, aanmeldpunten, ambulante dienstverlening, zorggroepen, gezinsbegeleiding en Auris Ondersteunende Diensten en het bestuur. De kernwaarden van Auris zijn: de cliënt centraal, intern en extern verbinden en rekenschap en resultaat.

Het Auris AC onderzoekt, adviseert en begeleidt kinderen en volwassenen met auditieve en/ of communicatieve beperkingen. Het Auris AC werkt op drie locaties: Rotterdam, Bergen op Zoom en Goes. Een multidisciplinair team, bestaande uit professionals werkend in de disciplines audiologie, logopedie, psychologie en maatschappelijk werk, buigt zich over de vraag van de cliënt en komt met een advies voor begeleiding, behandeling of doorverwijzing.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Audiologisch Centrum Koninklijke Auris Groep Bergen op Zoom
Adres
Marslaan 7
4624 CT Bergen op Zoom
Telefoon0164 26 65 99
Audiologisch Centrum Koninklijke Auris Groep Goes
Adres
Nassaulaan 8
4461 CS Goes
Telefoon0113 25 03 42
Audiologisch Centrum Rotterdam Koninklijke Auris Groep
Adres
Ammanplein 2
3031 RT Rotterdam
Telefoon010 8889600