Audiologie assistent UMC Utrecht
Geopend sinds:
dinsdag 18 april 2023
Sluitingsdatum:
zondag 18 juni 2023
 
Externe link:
extern
 

Audiologieassistent  24 u p/w

Als audiologieassistent bij het diagnostiekteam van het Universitair Audiologisch Centrum (UMC Utrecht) verricht je gehooronderzoek bij zowel kinderen als volwassenen.

Functie-inhoud

In de functie van audiologieassistent verricht je op afspraak zelfstandig de voorkomende onderzoeken bij patiënten van het Audiologisch Centrum en van de poli KNO.

Het is jouw taak om het doel en de werkwijze van het onderzoek aan de patiënt uit te leggen. Je verricht het onderzoek zorgvuldig volgens protocol en je probeert hierbij de benodigde medewerking van de patiënt te verkrijgen om tot een zo nauwkeurig en betrouwbaar mogelijk testresultaat te komen. In sommige situaties adviseer je de behandelaar of herhaling of aanvullend onderzoek gewenst is.

Doordat je in een academisch ziekenhuis werkt, voor zowel het AC als voor de KNO, kom je in aanraking met een zeer diverse patiëntenpopulatie met vaak complexe aandoeningen. Je voert de onderzoeken zowel bij kinderen als volwassenen uit. Ook worden er onderzoeken uitgevoerd in het kader van wetenschappelijke studies. Al deze factoren maken dit een afwisselende, dynamische en boeiende functie.

Afdeling

Het diagnostiekteam maakt deel uit van het Universitair Audiologisch Centrum en het Functiecentrum van de afdeling KNO en is onderdeel van de Divisie Heelkundige Specialismen. Het Audiologisch Centrum bestaat uit verschillende disciplines zoals klinisch-fysicus audiologen, audiologieassistenten, orthopedagogen, logopedisten, maatschappelijk werker, psycholoog en klinisch linguïsten. Op de poli KNO werken doktersassistenten en KNO-artsen. Met al deze medewerkers heb je regelmatig contact.


Jouw audiologieassistent-collega’s werken nauw met elkaar samen en vormen een hecht team. Er wordt van elkaar geleerd, er heerst een open cultuur en er worden ook buiten werktijd leuke teamactiviteiten georganiseerd.

Profiel

Je bent een ervaren audiologieassistent die graag in een multidisciplinaire, academische setting werkt. Je houdt van zelfstandigheid, kunt verbinden en goed samenwerken. Vlot schakelen tussen verschillende mensen (diverse patiënten en zorgverleners) en verschillende situaties spreekt je aan en je bent goed in het stellen van prioriteiten.

Ervaring met kinderaudiometrie is een pre!

Functie-eisen

Je hebt een vooropleiding op Havoniveau voltooid, met daarin wiskunde en natuurkunde in het vakkenpakket. Aanvullend heb je ook de FENAC/SAO opleiding tot audiologieassistent afgerond. Tot slot verwachten we dat je ervaring hebt met geautomatiseerde systemen voor audiometrie en patiëntdossiers.

Bijzonderheden

Het betreft een aanstelling voor maximaal 24 uur per week; dagen in overleg in te vullen. Enige flexibiliteit hierin zou fijn zijn. Salariëring volgens salarisschaal 7.

 

Voor sollicitaties en informatie:

Contactpersoon: Mevr. Jaqueline Dello, zorgcoördinator en audiologieassistent.

email adres: jdello@umcutrecht.nl

Via het secretariaat bereikbaar voor informatie onder tel: 088 – 757 7722.