Opleiding tot Audiologie-Assistent

De opleiding tot audiologie-assistent wordt georganiseerd door de SAO, de Stichting Audiologische Opleidingen, die deel uitmaakt van de brancheorganisatie FENAC, de Federatie van Nederlandse Audiologische Centra. De opleiding duurt 1 (studie)jaar, van januari tot en met december. Lesdagen zijn altijd op vrijdag in het kantoor van Bureau Audcom aan de Christiaan Krammlaan 2 in Utrecht. Er zijn enkele praktijkdagen gedurende het jaar die elders worden gegeven, maar altijd op de vrijdag. Van mei tot november loopt de cursist een stage van 400 uur op een door de FENAC erkend Audiologisch Centrum. Voor de zomerstop zal rekening gehouden worden met de schoolvakantieperiode van regio Midden.

 

Opleidingsjaar 2021:

     Eerste bijeenkomst 8 januari 2021

       Klik hier voor Studiegids en Aanmeldformulier

Inschrijven is mogelijk tot uiterlijk maandag 23 november. Voor contact of nadere informatie kunt u bellen of mailen naar Gerrie Tamis: g.tamis@audcom.nl, 030-2769902.

Op vrijdag 8 januari begint de opleiding met een introductie- en kennismakingsdag in Eindhoven. Vanaf 15 januari is het elke vrijdag lesdag in Utrecht.

De kosten voor de opleiding bedragen €3.750,=. Er wordt geen BTW geheven. Daarnaast betaalt u voor benodigde materialen ca. €50,=.