VOL : Nieuw! Aangeboren gehoorverlies en de invloed op taalvaardigheid, 1-daagse cursus, 24 november 2022.

Aanvang: 24-11-2022 09:00

Deze 1-daagse cursus is bedoeld voor logopedisten en klinisch linguïsten, werkzaam op een audiologische centrum. Heb je ervaring met gehoor- of taaldiagnostiek bij en/of begeleiding van slechthorende kinderen en hun ouders? Dan biedt deze 1-daagse cursus verdieping van je kennis. De cursus reikt ook praktische handvatten aan voor het vormgeven van de diagnostiek en de advisering van ouders. De cursus wordt gegeven aan minimaal 12 en maximaal 20 deelnemers. Vol = vol. Docent: Elke Huysmans, klinisch linguïst en master in de Audiologie. Zij werkt bij het Audiologisch Centrum van Amsterdam UMC, is betrokken bij de master Kind Taal en Gehoor van LHCA. ( Language en Hearing Center Amsterdam) en promoveerde in 2017 op een onderzoek naar de lange termijneffecten van aangeboren gehoorverlies op taalvaardigheid.

Doelgroep: AC-logopedisten en klinisch linguïsten

Update: Wegens extreem veel animo is deze cursus van 24 nov.  inmiddels VOL geboekt.

Datum/tijd en locatie

VOL : De cursus wordt gegeven op 24 november 2022 van 9.30 tot 17.00 uur bij Bureau Audcom voor FENAC en Siméa, Christiaan Krammlaan 2  (1ste etage),  3571 AX Utrecht.

Uitgebreide informatie en aanmelden:

De uitgebreide informatie kunt u de cursusinfo en het aanmeldformulier hier downloaden en getekend inscannen en mailen naar opleidingen@fenac.nl  of per post naar FENAC opleidingen, Postbus 222, 3500 AE  UTRECHT.