Agenda

Dit is de gecombineerde agenda van de FENAC en de Stichting Audiologische Opleidingen (SAO).

28 Mar 2018
Gebruikerscursus MAC AC 22 maart 2018

Op donderdagmiddag 22 maart 2018 staat de volgende gebruikerscursus MAC AC op de agenda.

Om goed inzicht te hebben in de populatie kinderen die met taal-spraakvragen op een Audiologisch Centrum worden aangemeld, wordt het Multi Axiale Classificatie Systeem gebruikt (MAC). Registratie van MAC AC is een FENAC kwaliteitsmaat.

Van 13-16 uur te Utrecht.

18 Apr 2018
2 daagse cursus Zintuigonderzoek voor JGZ (CZOJ) 18 en 19 april 2018

CURSUS ZINTUIGONDERZOEK JEUGDGEZONDHEIDSZORG

Een goed gehoor en een goede visus zijn van groot belang voor de ontwikkeling en het optimaal functioneren van een kind. Na het volgen van deze bijscholing is men in staat zelfstandig een gehoor- en visusonderzoek te verrichten bij kinderen vanaf ca. 4 jaar op een gestandaardiseerde manier.

14 May 2018
Tweedaagse cursus PROMPT® 14 en 28 mei 2018

Helaas! Inmiddels is het maximaal aantal deelnemers bereikt , u kunt zich hier voor niet meer aanmelden.

Vanwege de grote belangstelling voor deze tweedaagse cursus, wordt er bij voldoende aanmeldingen een extra cursus aangeboden op 30 oktober en 13 november 2018. Wil je je hier voor aanmelden? Mail dan naar Gerrie Tamis: g.tamis@audcom.nl

 

Doelgroep
Deze tweedaagse cursus betreft een introductie op het onderzoeken van motorische spraakstoornissen. De cursus is specifiek ontwikkeld voor logopedisten van het AC en wordt gegeven aan minimaal 12 en maximaal 20 deelnemers. Accreditatie wordt aangevraagd.
Organisatie
De cursus is ontwikkeld en wordt gegeven door Karin Brinkmann, gecertificeerd PROMPT® instructor, in opdracht van de Stichting Audiologische Opleidingen en met toestemming van het PROMPT Institute (PROMPT staat voor Prompts for Restructuring Oral Muscular Phonetic Targets).